French seduction

À la Carte Menu

At the Sablier, you will experience top class French delights. The menu features modern and casual works of art; popular French classics like “Bouillabaisse” or the “Canard à l’Orange” are only a few of the specialties. The open show kitchen offers French charcuterie and cold dishes prepared in front of the guests.

Plateau d'huîtres Gillardeau No. 2
7.5

per piece

Cœurs de laitue
17

lettuce · bacon · egg

Velouté d'artichaut
22

artichoke soup · Sot-l'y-laisse · chanterelles mushrooms

Tartare de betterave
18

beetroot tartar · green apple · horse radish

Carpaccio de sandre
24

pikeperch carpaccio · red onion · rocket salad · macadamia nut

Tartare de Coquilles St. Jacques
31

scallop tartar · Caviar Beluga · tomato & herb vinaigrette

Vichysoisse avec tartare de veau
32

chilled potato & leek soup · veal tartar · oyster mayonnaise · quail egg

Terrine de foie gras
34

foie gras terrine · beetroot · raspberry variation

Œuf poché aux truffes
28

poached egg · truffle · celery purée · spinach

Saumon-cerise confit
35

confit cherry salmon · beurre blanc · fennel · toamto · Iberico ham

Bouillabaisse
28 / 46

French fish soup · seafood · Sauce Rouille

Filet de la dorade
52

gilthead filet · eggplant caviar · mussel Brandade · shellfish bisque

Poulpe grillée
51

grilled octopus · Chorizo · beans · focaccia · tomato

Filet de boeuf à la Bordelaise
61

beef filet · Bordelaise sauce · bone marrow crust · Anna potatoes · porcini mushrooms · carrot variation

Trio de veau
59

veal variation · potato & pea purée · artichoke à la Barigoule

Magret de canard à l'orange
46

duck breast · Venere rice

Ragoût à l'épaule d'agneau
49

lamb shoulder ragout · bean variation · bacon · brioche

Ragoût à l'épaule d'agneau
49

lamb shoulder ragout · bean variation · bacon · brioche

Gnocchi à la crème Comté
42

gnocchi · creamy Comté cheese sauce · porcini mushrooms · apricot · tarragon mousse

Crêpes Suzette
22

vanilla ice cream

Tranche de chocolat
15

chocolate slice · pear

Éclaire
16

vanilla cream · raspberry · rhubarb

Tarte au citron
17

lemon tarte · crème fraîche ice cream

Timbale aux fraises glacées
17

iced strawberry Timbale · basil · milk ice cream

Baba au Champagne
18

champagne cake · white peach variation

Glaces & Sorbets
6

various ice cream and sorbet flavours

Sélection de fromage
19

cheese selection, 100g

Menu Dégustation

Selected delicacies and harmoniously matched wines – let yourself be surprised by our tasting menu. The French delicacies will be served in four brilliant courses.

When
Monday – Saturday from 6pm

Price
Menu Dégustation : CHF 125.0
with wine accompaniment : CHF 168.0

Online Reservation
Menu Degustation