French seduction

À la Carte Menu

Chef de Cuisine Andreas Medewitz provides top class French delights. His menu features modern and casual works of art; popular French classics like “Bouillabaisse” or the “Canard à l’Orange” are his specialties. The open show kitchen offers French charcuterie and cold dishes prepared in front of the guests.

Plateau d'huîtres Gillardeau No. 2
7.5

per piece

Soupe de Salsifis
18

black salsify soup · truffle · veal praline

Salade de mâche
16

lamb's lettuce · egg · bacon · croûtons

Tartare de betterave
18

beetroot tartar · green apple · horse radish

Tartare de Coquilles St. Jacques
31

scallop tartar · Caviar Beluga

Queue de homard
36

lobster tail · tangerine · chicory · pistachio

Terrine de foie gras de canard
34

duck liver terrine · plum · nut · muscovado- & chocolate crumble · brioche

Œuf poché aux truffes
28

poached egg · truffle · almond · celery purée

Lait de veau
40

calf's sweetbread · kohlrabi variation · Périgord truffle · pearl onion · potato

Bouillabaisse
26 / 42

French fish soup · Sauce Rouille

Fricassé de cabillaud et moules
48

codfish · mussles · lentils

Sole sautée au Beurre blanc
69

sole · Beurre blanc · spinach · potato

Filet de boeuf
59

beef filet · truffle crust · romanesco · Jerusalem artichoke & potato gratin

Filet de veau
61

veal filet · wild brokkoli · polenta strudel · kale

Magret de canard à l'orange
46

duck breast · Camargue rice

Deux sortes d'agneau
54

lamb variation · rataouille · rosemary focaccia

Millefeuille de sellerie et champignon
39

celery-champignon Millefeuille

Risotto au safran
35

saffron risotto · egg yolk · green cabbage

Crêpes Suzette
22

vanilla ice cream

Tarte au citron
17

lemon tarte · crème fraîche ice cream

Mousse à la myrtille
17

blueberry mousse · gin · lemon · tonic

Variation de chocolat
18

chocolate variation · passionfruit

Lait de miel
18

honey milk · caramel tuille · corn

Glaces & Sorbets
6

various ice cream and sorbet flavours

Sélection de fromage
19

cheese selection, 100g

Wine Paradise

Exquisite quality and the highest standards – the two walk-in glass cubes in the restaurant are true treasure troves. They hold fine wines at affordable prices and allow the enjoyment of very great and rare wines.

The wine list is subject to change.

↓ Wine Menu
Sablier Weine